Kedves olvasó, idelátogató, bekukkintó! Üdvözöllek virtuális világomban!2011. április 30., szombat

Színes húsvéti reggeli


Nemrég még azt írtam egyik bejegyzésemben, hogy a gyerekek miatt idén igazán szép, színes Húsvétra készülünk. És valóban szépnek is sikerült, már a reggeli is a gyerekek kedve szerint  volt feltálalva. Azért, hogy együtt ünneplhessünk a nagyszülőkkel, testvérem vállalta a háziasszony szerepet, és ezzel a szép terítéssel várt mindannyiunkat. A hidegtálak és az elrendezés az ő keze munkája, mi a színes tojásokkal, a főt sonkával és a báránytöltelékkel tettük gazdagabbá.
Nem maradt el a hagyományos kakaóskávé sem, így teljes volt a reggeli.
Ingókám legelsőnek foglalt helyett az asztalnál, és máspdpercek alatt tányérjába gyűjtötte a számára legfontosabbakat.Aztán mamaiék nyújtották át az ajándékokat a kicsibb és a nagyobb gyerekek számára egyaránt, amiből nem hiányozhatott az óriás csokinyuszi sem.
Majd Kini igazi meglepetést szerzett a gyerekeknek, az udvaron színes tojásokat és cukorkákat rejtett el, amelyeket a gyerekek nagy örömmel gyűjtöttek kosárkájukba. Ezalatt igazi kényeztetésben volt nekünk is részünk, kint szolgálta fel a finom kávét és az erre az alkalomra készült, finomabbnál finomabb süteményeket, ha jól számoltam öt félét.

És persze jelen volt a piros szemű fehér nyuszi is :))

Igazán szép, napsütéses  délelőttünk volt, nagyon jól éreztük magunkat.

Köszi szépen, Kini!

2 megjegyzés: