Kedves olvasó, idelátogató, bekukkintó! Üdvözöllek virtuális világomban!



2011. július 21., csütörtök

Tárkonyos bárányhús


Nálunk a csirke és a bárányhús mindig nyerő. Nálam azért, mert gyorsan elkészíthető, a család többi részének, mert nem zsíros.  Igy készült ez is.
1 kanál olajon megpároltam két kisebb újhagymát, egy kevés fűszerpaprikát, majd felöntöttem vízzel,beletettem a húst, sóztam és puhára pároltam. Majd  belevágtam egy csokor tárkonyt, jó intenzív ízet kaptam, a legvégén pedig tejföllel sűrítettem.
Időközben rizset is pároltam, friss sárgarépával és újhagymával, és 3o perc alatt kész is volt minden.
Most pedig további gyors, könnyen elkészíhető nyári ételek után  nézek.

2 megjegyzés:

  1. Nem mindenki szereti a bárányhúst, de nálunk a családban is kedvenc, nagyon tetszik a recepted.

    VálaszTörlés
  2. Szia, Kati! Ebben a formában nálunk mindig elfogy. Télen ecetben eltett tárkonnyal készítem, úgy is nagyon fincsi.

    VálaszTörlés