Kedves olvasó, idelátogató, bekukkintó! Üdvözöllek virtuális világomban!
2011. július 21., csütörtök
Tárkonyos bárányhús
Nálunk a csirke és a bárányhús mindig nyerő. Nálam azért, mert gyorsan elkészíthető, a család többi részének, mert nem zsíros. Igy készült ez is.
1 kanál olajon megpároltam két kisebb újhagymát, egy kevés fűszerpaprikát, majd felöntöttem vízzel,beletettem a húst, sóztam és puhára pároltam. Majd belevágtam egy csokor tárkonyt, jó intenzív ízet kaptam, a legvégén pedig tejföllel sűrítettem.
Időközben rizset is pároltam, friss sárgarépával és újhagymával, és 3o perc alatt kész is volt minden.
Most pedig további gyors, könnyen elkészíhető nyári ételek után nézek.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nem mindenki szereti a bárányhúst, de nálunk a családban is kedvenc, nagyon tetszik a recepted.
VálaszTörlésSzia, Kati! Ebben a formában nálunk mindig elfogy. Télen ecetben eltett tárkonnyal készítem, úgy is nagyon fincsi.
VálaszTörlés